Nieuws

Intens genieten van de kleine dingen

Singha bier

Net zoals de rest van de wereld is Nederland nu al veertien maanden verzeild in een crisis. Het is niet altijd even makkelijk om te blijven lachen in zo’n moeilijke tijd vol eenzaamheid en angst. Daarom is het belangrijk om nooit te vergeten hoe fijn het is om te genieten van de kleine dingen in het leven. De smaak van een verse kop koffie of een maaltijd die met liefde is bereid is iets dierbaars dat iedereen helpt om intact door de quarantaine te komen. Dankzij het gemak van de online supermarkt blijf je veilig thuis en red je levens zonder het lekkere eten dat je gewend bent mis te lopen. Hier vind je een aantal tips om je te helpen het genot van de kleine dingen in huis te halen tijdens de quarantaine.

Wees de chef-kok van je eigen thuisrestaurant

Terwijl de horeca dicht is en je niet meer naar je favoriete restaurant kan gaan, is het nog steeds mogelijk om zelf aan de slag te gaan. Probeer bijvoorbeeld eens een exotisch avondje te organiseren voor je familie of je huisgenoten en ga opzoek naar garnalen black tiger om een chique garnalencocktail te bereiden met een heerlijk huisgemaakt sausje. Verken een nieuwe kant van jezelf met de kokosproducten van aroy-d van foodmarkt.com en leer hoe makkelijk het is zelf vegan ijs te maken met bevroren vruchten, banaan en kokosmelk. Serveer achteraf een heerlijke espresso van Lavazza koffiebonen. Het is makkelijker dan je denkt om de chef-kok te zijn van je eigen thuisrestaurant.

Goedkoop en milieubewust genieten

Je eten bestellen van de online supermarkt is niet alleen belangrijk in verband met de pandemie, het is ook goedkoper en milieubewust. Alhoewel eten bestellen een aantal jaar geleden nog een opkomende industrie was zijn de kinken uit de kabels en is het uitgegroeid tot een gestroomlijnd proces. Door de supermarkt als tussenstation weg te laten is er minder transport nodig om levensmiddelen vanaf de leveranciers bij jou aan de deur te krijgen. Zo wordt er bespaard op brandstof en aan onkosten. Door te bestellen draag jij bij aan een beter milieu en bespaar je er nog geld op ook. Maar hoe komt het eigenlijk dat er nu zoveel middelen van hoge kwaliteit te bestellen zijn voor een lage prijs?

Een transformatie in de voedselindustrie

Een betrouwbare online supermarkt is een redelijk nieuw fenomeen. Alhoewel technische producten al veel langer de digitale toonbank overvliegen was er altijd een soort drempel die verse levensmiddelen in de supermarkt en de horeca hield. Sinds de horeca echter dicht ging vanwege de lockdowns zijn leveranciers verder gaan zoeken naar een afzetmarkt voor hun producten. Zo is het gekomen dat na een ongelofelijke transformatie nu producten van horeca kwaliteit voor supermarkt prijzen beschikbaar zijn gemaakt. Dit is een testament aan het aanpassingsvermogen van ondernemers in een lastig commercieel klimaat.

Bestel en geniet

Neem daarom het heft in handen en bestel zelf de ingredi├źnten die jij nodig hebt voor de maaltijd van je dromen. De online supermarkt heeft alles wat je nodig hebt vanaf garnalen black tiger en aroy-d kokosproducten tot aan de beste Lavazza koffiebonen die je doen denken aan je favoriete caf├ę. Steun de producenten die het moeilijk hebben gehad dit jaar en geniet van eten van de allerhoogste kwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *